menu

Operafortælling

Kunst og opera på Frederikshavn Kunstmuseum – Billeder fra et bohèmeliv

En helt speciel oplevelse venter publikum, når Frederikshavn Kunstmuseum torsdag den 30. januar inviterer til operafortælling på museet. En unik performance, hvor fortælling, musik og billedkunst møder hinanden, og det foregår lige midt i Anne Marie Johansens store farverige udstilling

Storm og Stille.

Det er en af verdens mest berømte og elskede operaer, Puccinis ”La Bohème”, der ligger til grund for denne operafortælling. Men historien om bohemerne i det kolde loftskammer i Paris lempes fri af operaens handling og sættes ind i en ny sammenhæng, der giver den selvstændig form og på samme tid føjer nye dimensioner til den kendte fortælling om kunstneren Marcel og den fattige Mimi.


Det er Søren Schelling, sanger, foredragsholder og operaformidler fra Odder, der fortæller historien live. Siden sin barndom har han været grebet og inspireret af operaens magiske univers, og gennem de seneste år har han arbejdet med operafortællinger både i litterær form og som levende fortællinger flettet sammen med billeder og musik.
Søren Schelling har arbejdet sammen med billedkunstner Anne Marie Johansen om ”Billeder fra et bohèmeliv”, så ud over fortællingen får publikum også mulighed for at se Anne Maries originale illustrationer på storskærm, ligesom der selvfølgelig også bliver lejlighed til at kigge på den aktuelle udstilling.


For at festliggøre aftenen bydes der også på lidt tapas og vin.

Ønsker du at lade dig rive med af en god historie med smuk musik og fantasirige illustrationer, så køb billet på kunstmuseet til arrangementet torsdag den 30. januar kl. 19.