menu

NEVER GIVE UP – HASSAN TORABI

Frederikshavn Teaterforening og Frederikshavn Kunstmuseum inviterer til foredrag med Hassan Torabi om hans bog “Never Give Up”.

Det sker søndag den 21/1-2024 kl. 10.30 -12.30 på Frederikshavn Kunstmuseum – Parallelvej 14, 9900 Frederikshavn – der er plads til 90 gæster.

Din billet købes lige her:
https://arenanord.billetten.dk/…/eventde…/eventno/118121

Pris: kr. 50,-

Der kan købes drikkevarer.

Om:
Da Hassan Torabi kom til Danmark som flygtning fra Iran, blev han hurtigt den lokale brydeklubs store håb. Da han stillede op i Danmarks første reality show, Robinson Ekspeditionen, blev han kendt i hele landet som den varme og hjælpsomme mand, der medbragte et foto af sin indiske guru. Og da DR2 bragte dokumentarudsendelsen ”Hassans Hænder”, blev han kendt som ham, der kan give syge nyt håb.

Nu fortæller han om sit liv. Om at være et stille og indadvendt barn, der voksede op i et land med revolution og henrettelser. Om flugten og mødet med danskernes skepsis over for en mand med mørkt hår og accent. Og om sit arbejde med nogle af verdens største idrætsstjerner og en rejse til Indien, der ændrede hans liv.
”Never give up – historien om Hassan Torabi” er også en række portrætter af de mennesker, der på egen krop har oplevet, hvordan Hassan har spillet en afgørende rolle i deres liv og givet håb, når ingen andre kunne.