menu

Christian Skjødt Hasselstrøm: Artists´ Talk

Artists´ Talk med kunstneren og komponisten Christian Skjødt Hasselstrøm (DK).

Tirsdag d. 14. juni – 19-21

Skjødt Hasselstrøm arbejder i krydsfeltet mellem lyd, billedkunst og videnskab og forsøger med sine værker at udfordre vores sanseopfattelse og pege på dens begrænsninger.

Skjødt Hasselstrøm arbejder ofte stedsspecifikt og udforsker naturlige og videnskabelige fænomener, og han skaber store installationer og fordybende miljøer bestående af autonome systemer.

Hans værker kan ses som manifestationer eller vidner om det, vi som mennesker ikke er i stand til at opfatte, og om grænserne mellem vores sanseapparat og verdens materialitet.

Skjødt Hasselstrøm har været repræsenteret på gallerier, museer, festivaler og koncertsteder over hele verden, herunder Ars Electronica Festival i Linz, Mois Multi i Quebec Canada, A plus A Gallery i Venedig, Műcsarnok Kunsthalle Budapest, Sound Reasons i New Delhi, Skan II / Skanu Mežs i Riga, Üle Heli i Tallinn, Ostrava Days i Tjekkiet, Ultima i Oslo, Overgaden – Institute of Contemporary Art i København og Museum of Contemporary Art Denmark. Han har været artist-in-residence på Avatar i Quebec, Canada, EMS i Stockholm, Notam – Norsk Center for Teknologi, Kunst og Musik i Oslo og Inter Arts Center i Malmø / Lund Universitet i Sverige.

Læs mere om kunstneren her: http://skjodthasselstrom.com/

Foto: Nanna K. Hougaard