& Exlibrissamling

Sommerudstillingen på Frederikshavn Kunstmuseum: Jens Galschiøt – Gentagelsens Anatomi

Periode: 26. juni – 21. august 2021

Åbningstider: Tirsdag – lørdag 10 – 16

Udstillingen undersøger gentagelsens anatomi og den navnløse masses bevægelser – det er en blanding af skulptur, installation og, det kunstneren kalder, en løftet, humanistisk ”fuckfinger” til alle de ting i verden, der gør mennesket ansigts-, navn- og stemmeløst. Jens Galschiøt er som kunstner både 1000% politisk og – paradoksalt nok -fuldstændig apolitisk: Hans klare formål med livet og med sin kunst er intet mindre end ”at bekæmpe al uretfærdighed i verden”.

En ulige kamp på mange fronter!!!

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Sponsorer:

spar_nord_small


cafe_staehr_logo_small


logo_vinsp


nordjyske_bank_small


Restaurant Empire