Lav din egen stop-motion film!

Gratis workshop på Frederikshavn Kunstmuseum i uge 31.

Tag din bedstemor/bedstefar i hånden og din smartphone i baglommen og kom til stop-motion workshop på Frederikshavn Kunstmuseum tirsdag og torsdag i uge 31 fra 10 til 14.

Stop-motion er en filmteknik, hvor man bruger figurer eller andre ting til at animere med. Teknikken fungerer ved at der tages et billede, objektet flyttes, der tages endnu et billede, objektet flyttes og der tages endnu et billede osv.

Man kan også lave stop-motion med levende mennesker, der flytter sig en smule mellem hvert billede – eller som i Cirkeline med flade tegninger, der klippes ud og flyttes i forhold til hinanden.

Det er supernemt, sjovt og næsten magisk, når de mange billeder sammensættes til en lille film. Vi hjælper med at lave en fortælling som storyboard, sætte en kulisse op og til sidst filme i den gratis app Stop Motion Studio.

Der er et begrænset antal pladser , så tilmelding er nødvendig.