Vi har heldigvis fået mulighed for at forlænge Keld Moseholms udstilling ’Figuration i rum’ indtil d. 27. juni. Tak til kunstneren!

Vi fejrer genåbningen, forlængelsen og Keld Moseholms fantastiske former, kurver, streger og materialer med to åbne arrangementer, hvor vi i fællesskab udforsker og eftergør kunstnerens hånd i – og blik på – verden, virkeligheden/uvirkeligheden:

Velkommen til Drink & Draw på Frederikshavn Kunstmuseum – en sjov og uhøjtidelig fælles tegne- og skitsesession, hvor vi med et glas vin lige ved hånden går til kunsten og til kunstudstilling på en anderledes måde.

Aftenen starter med en kort introduktion til kunstnerens værker. Derefter går vi i gang med at tegne og nyde et glas vin.

Frederikshavn Kunstmuseum står for tegnematerialer, tegnebræt, stole og glas.

Velkommen til en kunstoplevelse udover det sædvanlige!

Tidspunkt: Fredag d. 12. juni og fredag d. 19. juni kl. 19.00

Sted: Frederikshavn Kunstmuseum, Parallelvej 14, 9900 Frederikshavn

Følg med på Facebook, skriv eller ring