31. august til 19. oktober 2019

Født og uddannet i Warszawa (universitetet), har arbejdet som journalist ved radioen i Polen (som forfatter af radioprogrammer med reggae og pop musik) samt ved polske dagblade. Hun har skrevet om kunst, kultur og diplomati. Samtidigt har hun malet og tegnet og hendes foretrukne motiv er den smukke natur: landskaber og blomster.
Ligeledes er hun interesseret i asiatiske traditioner og maler masker og vifter, inspireret af japansk, kinesisk og koreansk kunst. Kunstneren beskæftiger sig også med billedvævning i en egen teknik.
For cirka ti år siden begyndte hun at designe exlibris og viste dem med succes på en række udstillinger mange steder i Polen, men også i udlandet så som Bulgarien, Tjekkiet, Kroatien, Italien, Serbien, Tyskland, Tyrkiet, Litauen og Belgien) og opnåede en række udmærkelser og priser.