& Exlibrissamling

Det er med stor stolthed, Frederikshavn Kunstmuseum kan præsentere blokfløjtelegenden Michala Petri sammen med sin mangeårige samarbejdspartner Lars Hannibal.
Intimkoncerten finder sted tirsdag den 10. september kl. 19.30 i Frederikshavn Kunstmuseums smukke lokaler.
Billetter kan købes på Frederikshavn Kunstmuseum fra 20/8 og koster kr. 150,-, da der er et begrænset antal billetter, sælges de efter først til mølle-princippet.

Michala Petri & Lars Hannibal
En rejse i den populære klassiske musiks forunderlige verden

Michala Petri og Lars Hannibal
Foto:Peter Olsen

Duoen Petri/Hannibal har med deres fælles store erfaring udviklet en ligefrem, uhøjtidelig og stærkt kommunikerende koncertform, hvor de med korte introduktioner guider publikum til forståelse af det særlige ved de enkelte værker.
Programmet vil være både smukt, virtuost og humoristisk, og indeholde musik af store mestre som Bach, Vivaldi, Händel, Nielsen, Grieg, Piazzolla – og også musik fra andre dele af verden.
Petri/Hannibal Duos nye cd ”Garden Party” (2017), som er udgivet i anledningen af deres 25 års jubilæum, indeholder karakterstykker af bl.a. Carl Nielsen, Edvard Grieg, Edouard Lalo, Asger Lund Christiansen og Lars Hannibal.
I det kvarte århundrede har duoen spillet langt mere end 1.500 koncerter i førende koncerthuse, ved festivaler samt på tv- og radiostationer i Danmark, rundt i Europa, Asien, USA, Canada, Mexico og Mellemøsten.
Som en anmelder skrev: Med den største respekt for musikken og koncertformen evner Michala Petri og Lars Hannibal at frembringe den naturlige afslappethed, som er en forudsætning for en helt åben modtagelse og oplevelse af musikken.

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Sponsorer:

spar_nord_small


cafe_staehr_logo_small


logo_vinsp


nordjyske_bank_small


Restaurant Empire