& Exlibrissamling

Tirsdag den 30. april kl. 19.30

Forår er forventning og livsglæde, og hvad kan bedre formidle den end sang og musik.

Tirsdag den 30. april inviterer kunstmuseet indenfor med en forårsbuket af talentfulde unge mennesker fra musikskolen, som med vitalitet og charme vil fremføre et iørefaldende klassisk musikprogram, der nok skal sætte fut i forårshumøret. Sange af Carl Nielsen, klavermusik af Chopin, Villa-Lobos, Beethoven og Kabalewski; danse (samba og rumba) for firhændigt klaver, musik for klarinet og klaver af Niels W. Gade og for violin og klaver af Rieding.

I programmet indgår endvidere et par fællessange, som alle kan synge med på. Håber vi ses!

Og så er der gratis adgang!

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Sponsorer:

spar_nord_small


cafe_staehr_logo_small


logo_vinsp


nordjyske_bank_small


Restaurant Empire