Derfor skal du på Frederikshavn Kunstmuseum

Artist Talk ved Helga Exner

Langfredag den 19. april kl. 14 vil der være en enestående mulighed for at høre Helga Exner fortælle om sit liv og sine smykker på Frederikshavn Kunstmuseum.

Helga Exner er en af Danmarks væsentligste smykkekunstnere. Hun stammer fra en gammel bøhmisk smykkekunstnerfamilie og er uddannet guldsmed i 1960 i Bad Godesberg. Hun har udstillet på en række censurerede udstillinger i ind- og udland, er repræsenteret på mange museer og har modtaget mange legater og udmærkelser. Medlem af Vrå – Udstillingen.
Helga Exners smykker er håndlavede, raffinerede, smukke unikasmykker i sølv, emalje, sten og perler. Ofte er de store og eventyrlige. Det er sanselige smykker med et grafisk skulpturelt udtryk, som vækker opmærksomhed.
Helga Exner lader sig bl.a. inspirere af stemninger, klassisk musik og stærke natur-oplevelser. Skaller og konkylier fundet på stranden. Fuglene. Mursejlere og skarv. Udstillingen viser et bredt udsnit af Helga Exners smykkefantasier.

Udstillingen, som ud over smykker af Helga Exner, også viser keramik af Buller Hermansen samt foto af Gérard Franceschi er åben alle dagene i Påsken kl. 10-16.

Udstillingen slutter mandag den 22. april kl. 16, så Påsken er sidste chance for at se denne fantastiske udstilling.

Benyt lejligheden til at møde en usædvanlig kunstner med en usædvanlig historie!