& Exlibrissamling

2. marts til 22. april 2019

Født i 1998 i byen Zielona Góra, Polen. Lige nu studerer hun på andet år ved T. Geppert Akademiet for kunst og design i Worcław. Hun forener i sit arbejder akvarellens muligheder med et strengt grafisk anstrøg. Selvom hun hovedsagelig arbejder med computergrafik, benytter hun også de traditionelle grafiske teknikker så som tørnål eller linoleumssnit. Kunstneren har allerede deltaget i mange udstillinger både i Polen og andre steder i Europa, f.eks. ’Ex Libris – Ex Littera’ 2018 i Bulgarien eller ’100. rocznica odzyskania niepodległości’ 2018 i Żagań. I 2017 blev hun udmærket med en medalje ’Medal for the graphic work done in computer reproduced design’ for sit arbejde ’Tardis’ på udstillingen ’III. Ex Libris Subotica 2017’.

Ewa Ziembicka wurde 1998 in der Stadt Zielona Góra, Polen, geboren. Sie studiert jetzt im zweiten Jahr an der T. Geppert Akademie der schönen Künste und Design in Worcław. Sie vereint in ihren Arbeiten die Möglichkeiten des Aquarells mit einem strengen grafischen Ausdruck. Obwohl sie hauptsächlich mit dem Computer arbeitet, schafft sie auch Werke in traditionellen grafischen Techniken wie z.B. Trockennadel oder Linoleumsschnitt. Die Künstlerin hat bereits an einer Reihe von Ausstellungen in sowohl Polen als auch im Ausland teilgenommen, wie z.B. ‚Ex Libris – Ex Littera‘ 2018 in Bulgarien oder ‚100. rocznica odzyskania niepodległości’ 2018 in Żagań. 2017 wurde sie mit einer Ehrenmedaille ausgezeichnet für ihr Werk ‚Tardis‘ auf der Ausstellng ‚III. Ex Libris Subotica 2017‘.

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Sponsorer:

spar_nord_small


cafe_staehr_logo_small


logo_vinsp


nordjyske_bank_small


Restaurant Empire