25. august til 15. december 2018

GrafiskVærksted Vejles formål er at etablere og udvikle tekniske faciliteter inden for det professionelle grafiske felt. Således at kunstnere tilknyttet værkstedet har de bedste betingelser for at udøve deres kunst.
Værkstedet danner ramme om arbejdet med både nye og gamle grafiske teknikker. Der er en høj grad af vidensdeling mellem kunstnerne, og fælles udstillinger har høj prioritet.
Derfor har det været en spændende udfordring for værkstedets kunstnere at arbejde med exlibris. Aftalen med Frederikshavn Kunstmuseum kom i stand for et år siden, og siden da har kunstnerne studeret, diskuteret og arbejdet med exlibris. Det har givet ny og interessant viden, og det har været en spændende udfordring at arbejde med det lille format. Mange af værkstedets kunstnere arbejder til dagligt i store formater.
Det blev meget tidligt i processen besluttet, at udstillingen skulle være en donation til Frederikshavn Kunstmuseum, og GrafiskVærksted Vejle takker Frederikshavn Kunstmuseum for samarbejdet og for udstillingen.

Ellen Susanne Baldus
Formand for GrafiskVærksted Vejle