& Exlibrissamling

11. marts til 29. april 2017

Født 1972 i Bukarest, Rumænien. Hendes interesse for grafisk kunst er siden skoletiden blevet intensiveret gennem besøg på forskellige kunstskoler. Ophold i New York fra 2003 til 2010, hvor hun bl.a. udstillede tre gange på A-Forest Gallery samt var beskæftiget med restaurering af antikke kunstværker.

Flyttede i 2010 til Paris og genoplivede her interessen for exlibris, hvor hun gennem eksperimenter bearbejdede sin grafik både i koncept og teknik. I 2011 skabte hun raderinger på guldpapir, noget hun havde prøvet flere år før og forsøgte at anvende teknikken i forbindelse med bøger og manuskripter. I 2012 begyndte hun i forbindelse med den internationale FISAE kongres i Finland at skabe exlibris under anvendelse af en ny teknik med bladguld.

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Sponsorer:

spar_nord_small


cafe_staehr_logo_small


logo_vinsp


nordjyske_bank_small


Restaurant Empire