Lørdag den 8. oktober kl. 10-16

Gå på opdagelse på Frederikshavn Kunstmuseum

Frederikshavn Kunstmuseum slår dørene op for en dag med spændende fortællinger, foredrag og rundvisninger.
Kom og hør, hvordan museet blev til! Kom og hør om vores verdenskendte exlibrissamling og om at se på billeder og anden kunst ved nogle af de udstillende kunstnere. Kom med på en rundvisning og se, hvilke store skatte magasinerne rummer.
I samarbejde med biblioteket byder vi på to foredrag med kunsthistoriker Anne Lie Stokbro, og der er også tænkt på børnene, som på børnebiblioteket under opsyn kan hygge sig med ”Krealab” hele dagen, medens mor og far går på opdagelse på museet. Indimellem kan man hvile ørerne til dejlige musikalske indslag fra Musikskolen. Skulle sulten melde sig, serverer Cafe Hyggestunden frokost og kaffe m/kage til appetitlige Åbent Museum priser.
Blandt de mange indslag kan man vælge dem, man har særlig lyst til at følge eller høre om, og da formiddagens indslag gentages om eftermiddagen, kan man nyde og opleve efter behov og muligheder.
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 8. oktober – What’s not to like?

program-til-hjemmeside