& Exlibrissamling

10. marts til 18. april 2015mosele_3i1

Ivo Mosele er født 1950 i Roana (Vincenza) Italien. Han er maler og grafiker, uddannet ved institut ’Pietro Selvatico’ i Padua og ved akademiet for de skønne kunster i Venedig. Professor inden for maleri. Har siden 1971 beskæftiget sig med de forskellige teknikker og metoder inden for det grafiske område og benytter sig af mezzotint som den foretrukne udtryksform.

Han har deltaget i mange nationale og internationale udstillinger og konkurrencer og også organiseret udstillinger.

Han er medlem af den nationale forening af nutidens kunstnere og af det italienske exlibris selskab A.I.E. Vi finder hans navn i mange af de kataloger, der beskæftiger sig med moderne italiensk kunst.

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Sponsorer:

spar_nord_small


cafe_staehr_logo_small


logo_vinsp


nordjyske_bank_small


Restaurant Empire