& Exlibrissamling

25. oktober til 20. december 2014

ewa_witkowska_4i1

Ewa Witkowska (oprindeligt Ewa Socha) er født i 1984 i byen Siemianowice Śląski, Polen og uddannet ved Europa Kunstakademiet i Warszaw som maler og grafiker. Hendes hovedvægt ligger indenfor grafik i det lille format (exlibris). Hendes magisterarbejde er en afhandling om maleri og tegneform i klassen af Aneta Jazwinska, PhD. Ewa har også fulgt undervisningen hos Franciszek Starowieyki og Wiktor Zin. Hendes arbejder findes i mange private samlinger i både Polen og i udlandet. Hun har deltaget i en række gruppe- og soloudstillinger og arbejder i dag som designer hos en producent af funktionelt og kunstnerisk keramik.

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Sponsorer:

spar_nord_small


cafe_staehr_logo_small


logo_vinsp


nordjyske_bank_small


Restaurant Empire