& Exlibrissamling

30. august til 18. oktober 2014

banner_Michael Kvium

Schäfer Grafisk Værksted drives af trykker Michael Schäfer.

Michael Schäfer er udlært litograf hos Th. Laursen Bogtrykkeri i Tønder. I slutningen af 80’erne kom han til København og startede på trykkeriet ”Arme og Ben”, hvor han traf bl.a. Christian Lemmerz, Michael Kvium og Per Kirkeby. Michael Schäfer kom senere i lære som kobbertrykker hos Bork Jensen, og derefter var han i 1½ – 2 år assistent hos Per Kirkeby.

Efter at have været med til at opbygge et grafisk værksted hos Brøndums forlag i Nansensgade, overtog Schäfer i 2002 stedet, og det kom til at hedde Schäfer Grafisk Værksted. Her trykker han sammen med en række kendte kunstnere – specielt kobbertryk, træsnit og linoleumstryk, alt håndgjort og i små oplag.

Schäfer Grafisk Værksted udgiver også kunstbøger og har bl.a. udgivet dagbøger sammen med Per Kirkeby, samt kunstbøger med Husk Mit Navn, Cathrine Raben Davidsen og Adam Saks.

På udstilling på Frederikshavn Kunstmuseum vises værker af Jens Birkemose, Knud Odde, Per Kirkeby, Husk Mit Navn, Evren Tekinoktaj, David Shrigley, Zven Balslev, Alexander Tovborg, Christian Lemmerz, Henrik Vibskov, Asbjørn Skov, Cathrine Raben Davidsen, Tal r og Michael Kvium.

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Sponsorer:

spar_nord_small


cafe_staehr_logo_small


logo_vinsp


nordjyske_bank_small


Restaurant Empire