& Exlibrissamling

8. marts til 20. april 2014.

Miroslav Hlinka er født den 30. januar 1980 i Vrbno pod Pradědem i Tjekkiet. Han studerede ved kunstskolen i Ostrava (SUS Ostrava) med eksamen i 2000. Efter skolen begyndte han som grafisk designer i et PR-agentur, først i Brno, senere i Prag. I denne periode udviklede han sig med sit kunstneriske virke.

I løbet af 2010, før hans første søn blev født, flyttede han med familien til Pardubice. Han forsynede bogen om ’Hunting tales’ med sine illustrationer, efterfølgende skabte han mange forskellige illustrationer til magasiner, således også 120 til ’monsterhug DnD’. I 2008 skabte han to exlibris til sig selv og også en række mindre grafiske arbejder. Mange af dem blev gengivet i forskellige kataloger.

Miroslav Hlinka har deltager i mange udstillinger i sit hjemland og deltaget i en række internationale konkurrencer og udstillinger i bl.a. Polen, Italien, Schweiz, Belgien, Bulgarien, Ægypten og Kina.

hlinka-4i1

 

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Sponsorer:

spar_nord_small


cafe_staehr_logo_small


logo_vinsp


nordjyske_bank_small


Restaurant Empire