& Exlibrissamling

18. januar til 1. marts 2014

Maddalena Tuccelli er født i 1951 I byen Gaeta (Mellemitalien). Hun er uddannet ved statens Kunstinstitut med diplom som ’Master of Art’ i 1969, speciale keramik. Efterfølgende gennemgik hun en treårig uddannelse indenfor dekoration af ’Limoges chinaware’. Ligeledes gennemførte hun et tre års studium indenfor den italienske Nationalbanks afdeling for medaljekunst.

Maddalena Tuccellis kunstneriske aktivitet er veldokumenteret gennem de mange frimærker, hun har kreeret og graveret. Til det italienske postvæsen flere end 60, til Vatikanet flere end 10 og til Somaliland over 30.

Hun har deltaget i mange individuelle og kollektive udstillinger, således i 2007 i Vittoriano i Rom i anledning af Skolen for medaljekunsts 100 års jubilæum og 140 året for slaget ved Mentana.

Før hendes pensionering i 2008 have hun skabt flere end 70 grafiske arbejder og 12 exlibris, heriblandt to, som blev vist på internationale udstillinger og blev præmieret. Siden da har hun været meget aktiv som international anerkendt exlibriskunstner.

Maddalena-Tuccelli-4i1

 

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Sponsorer:

spar_nord_small


cafe_staehr_logo_small


logo_vinsp


nordjyske_bank_small


Restaurant Empire