12. oktober til 14. december 2013

Tanja Bovin er uddannet Tekstil Formidler på Håndarbejdets Fremme Seminarium.

Tanja Bovin har arbejdet som kostume designer og scenograf siden 95, Primært med børne og ungdoms teater i hele landet.

Hun er en del af teatret Fyren og Flammen. Der spiller bl.a. Fuss Kopf på Frederikshavn Bibliotek på ferniseringsdagen.

Tanja Bovin har også åbnet ”H.C. Andersens Verden” ved Præstø. ( www.hcandersensverden.dk ). En Teater Park for hele familien med teateroplevelser, workshop, udstilling og sanserum.

Hun arbejder med det eventyrlige og de skulpturelle linier i den tekstile verden. Arbejder organisk – ofte med sammensatte materialer.

”Min arbejdsmetode er blevet beskrevet: Du arbejder som en kunstner arbejder med farver på et lærred. Du bruger bare stof i stedet for maling. – Og så males der iøvrigt også på kostumerne.”

Så æblet falder ikke så langt fra stammen.

tanja-4i1