& Exlibrissamling

24. august til 5. oktober 2013

Fragmenternes landskaber

Et gennemgående element i Lene Palms billeder er ofte fragmentet. Inspireret af lag på lag afrevne plakater – fragmenter af store og små fortællinger og et uundværligt spor i byens ansigt – bygger hun sine billeder op med stærke, mættede farver. Billederne bliver til en form for landskaber. Mange forskellige slags landskaber.

Abstrakte som vi erindrer os sindets landskaber. Bylandskaber. Fantasiens og drøm-menes landskaber som vi nyder at bevæge os rundt i ubegrænset, uforpligtende. For landskaber kan man gå ind i, gå på opdagelse i. Med farveflader og tekstfragmenter fremkalder Lene Palm en vekselvirkning mellem en sanselig og en intellektuel oplevelse hos den, der ser. Lene Palm er stadig søgende, hvilket gør det spændende at følge hende.

lene_palm_3i1

 

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Sponsorer:

spar_nord_small


cafe_staehr_logo_small


logo_vinsp


nordjyske_bank_small


Restaurant Empire