25. august 2013

Mere en 175 deltog i ferniseringen, da Frederikshavn Kunstmuseum slog dørene op for en ny udstilling med de 2 lokale kunstnere: Lene Palm Larsen og Poul Erland.

Hans Schmidt Andersen holdt en festlig og indholdsrig ferniseringstale for og om de 2 kunstnere. Samtidig kunne han også indvi museets seneste teknologiske tiltag – ibrugtagningen af SMART-TV – hvor museets gæster kunne se, hvordan de 2 kunstnere arbejdede med deres værker.

I fremtiden vil de udstillende kunstnere få mulighed for at præsentere sig selv via SMART-TV og museets gæster kan sidde og nyde tilblivelsen af de udstillede værker.

SMART-TVét er sponseret af bl.a. Spar Nord Fonden i Frederikshavn ligesom Kultur- og Fritidsudvalget har givet en ekstrabevilling, hvorved det har været muligt at realisere projektet.

lp_pe_fernisering