& Exlibrissamling

11. maj til 22. juni 2013

Helga Lange er født 1937 i Minden/Westfalen. Fra 1955 til 1960 grafikstudium ved Designhøjskolen i Münster/Westfalen i grafikklassen hos Professor Hans Pape, og afsluttede som Diplom-designer. Bagefter arbejdede hun to år som volontør i et trykkeri og siden som grafiker. Helga Langes foretrukne teknik er træsnittet, både sort-hvidt og farver. Hun skriver: ”Træ som materiale for grafiske tryk har altid virket tiltrækkende på mig, og har aldrig sluppet sit tag i mig. Årringe og struktur skaber et helt specielt spil og livlighed i ethvert tryk.”

Foruden grafiske mapper i stort form skaber hun illustrationer, kalenderblade og nytårshilsener, siden 1971 også exlibris. Indtil i dag har hun skabt flere end 500 grafiske arbejder, deriblandt 210 exlibris.

lange_3i1

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Sponsorer:

spar_nord_small


cafe_staehr_logo_small


logo_vinsp


nordjyske_bank_small


Restaurant Empire