& Exlibrissamling

11. maj til 22. juni 2013

Galina Lwowa født 1958 i Beresa / Belarus. 1988-1991 blev hun uddannet som boghandler ved Faghøjskolen i Minsk. Da hun i 2000 blev gift med den tyske kunstner Erhard Beitz flyttede hun til Tyskland og startede sin kunstneriske aktivitet og uddannelse. 2002 og 2006 deltog Galina i sine første miniaturegrafikkonkurrencer i Fürstenwalde / Tyskland.

Siden 2005 har hun beskæftiget sig intensivt med radering, nogle arbejder i samarbejde med Erhard Beitz. I 2007 deltog hun i de første internationale exlibriskonkurrencer – 2010 i den internationale exlibriskonkurrence i Istanbul / Tyrkiet, den internationale biennale i Gliwice / Polen samt en udstilling på museet for trykkekunst i Pettenbach / Østrig.

I 2011 deltog hun i den internationale biennale i Malbork / Polen samt Exhibition of Ex Libris ’frog tribute’, Zacatecas / Mexico. 2012 Biennale Gliwice / Polen, International exlibris konkurrence i Sint-Niklaas / Belgien samt II. International konkurrence i Ghouangzhou / Kina. 2013 Internationale Biennale Malbork / Polen og konkurrence Hommage Cantina ’Las Quince Letras’, Zacatecas / Mexico.

lwowa_3i1

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Sponsorer:

spar_nord_small


cafe_staehr_logo_small


logo_vinsp


nordjyske_bank_small


Restaurant Empire