& Exlibrissamling

23. marts til 4. maj 2013

Harry Jürgens er født 2. november 1949 i Parnu, Estland. Efter studentereksamen 1968 studerede Jürgens ved det Pædagogiske Institut i Tallinn, Estland, – fra 1970 fagområdet bibliografi og fra 1976 fagområdet fri grafik og bogdesign hos prof. Luhtein og prof. Evald Okas.

I 1976 flyttede han til DDR, og fra 1980 til 1983 var han mesterelev ved Højskolen for grafik og bogkunst i Leipzig hos prof. dr. Albert Kapr. I 1983 gennemførte han et tillægsstudium ved Højskole for bildende kunst i Bratislava hos prof. Albin Brunovsky. Jürgens arbejder i dag som grafiker og har illustreret et større antal bøger, heriblandt mange bibliofile udgaver.

jurgens_3i1

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Sponsorer:

spar_nord_small


cafe_staehr_logo_small


logo_vinsp


nordjyske_bank_small


Restaurant Empire