& Exlibrissamling

19. januar til 16. marts 2013

Rudolf Rieß. Født 2.6-1035 i Nürnberg. Kom i lære som xylograf fra august 1949 til februar 1953. Derefter arbejdede han hos forlaget Theodor Körner i Stuttgart (sammen med så kendte xylografer som Kurt Wiedenmann og Willi Seidel). Efterfølgende har han arbejdet som xylografi og gravør både i Tyskland og i udlandet.

Efter 16 år kom Rudolf Rieß tilbage til Nürnberg og startede studier på den Polygrafiske Højskole (med speciale i typografi). Afsluttede som statseksamineret trykketekniker.

I 1979 grundlage han sin egen virksomhed med speciale indenfor grafik, gravure og tryk. Efter Rudolf Rieß har nået pensionsalderen har han aktivt engageret sig i at videreuddanne unge kunstnere af begge køn.

rudolf_riess_4i1

 

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Sponsorer:

spar_nord_small


cafe_staehr_logo_small


logo_vinsp


nordjyske_bank_small


Restaurant Empire