& Exlibrissamling

24. november 2012 til 13. januar 2013

Anne Lindhardt

anne_lindhardt_3i1

Anne Lindhardt – Født 1960 – Autodidakt.

Tegnekursus på Aarhus Kunstakademi og ophold på Holbæk Kunsthøjskole.

Arbejder med stentøjsler og olie-/akrylmaleri.

Har udstillet på gallerier, kunstforeninger m.m. siden 1993.

Hanne Munk Kure

hanne_kure_4i1

Hanne Munk Kure. Født i Skagen 1965. Ophold på Vestbirk Højskole, Århus Kunstakademi 1986-90.

Arbejde primært med Raku. Oftest meget enkelt i sort hvid og med gyldne effekter fra oxyder og metaller. Drivtømmer fra Skagens strande bliver brugt både i processen og i monteringsdelen og som prægning i leret. Fugle er blevet en fast del af Hanne Kures produktion og dem har hun svært ved at slippe. Hun går ikke op i om de bliver kaldt måger eller ænder. Det vigtige for hende er at udtrykke en kommunikation mellem disse og det er ofte en kærlighedshistorie. Sammenhold, nærhed. I et enkelt og symbolsk sprog.

Alt er modelleret i hånden og der dermed unikt.

Helle Larsen

hjemmeside_helle_larsen

Helle Larsen. Født 1963 i Frederikshavn, har malet siden tidligste ungdom og er uddannet billedkunstner og grafisk designer.

Hovedsageligt er det kommunikation på lærred der har hendes store interesse og hun arbejder meget bredt, både i materialer og temaer.

Inspiration, det der presser på i det indre for at komme ud, kommer af de oplevelser og indtryk hun får især i sammenhæng med andre mennesker.

Jørgen Agerbæk

jrgen_agerbk_3i1

Jørgen Agerbæks arbejdsmetode er hurtig og impulsiv. Når det er landskab eller paradisæbletræer i Nellemanns Have, bliver det ofte impressionistisk.

Når han laver portrætter eller by-landskaber ”stjæler” han gerne teknikken fra de danske modernister, og når han laver helleristninger i landskab fra Bornholm bruger han inspiration fra Poul Gernes og Per Kirkeby.

Jørgen Agerbæk skifter jævnligt motivverden og prøver at udfordre sig selv ved at begrænse sine muligheder.

Kirsten Christensen

kirsten_christensen_3i1

Kirsten Christensen har arbejdet m. ler i rigtig mange år og har altid været fascineret af at forme og dekorere.

Kirsten Christensens ting er små serier af brugskunst og unika, designet og håndlavet på eget værksted. Hun forsøger at give nogle af serierne en lethed og finder det er udfordrende, at følge processen fra ide til færdigt produkt.

Hun bruger bl.a. papskabeloner som hun overfører til meget tyndt udrullet porcelænsler. Nogle af hendes ting er en kombination af pladeteknik og drejede krukker.

Ved hjælp af forskellige teknikker dekorerer hun sine ting med grafiske eller organiske mønstre og glade farver.

Lone Marie Stig

lone_stig_3i1

Lone Marie Stig har malet siden midten af firserne og har gennem årene deltaget i kurser hos anerkendte kunstnere, bl.a. Jette Debois, Kerstin Färnet, Niels Frank, Stefanie Woschek, Niels Frank, Henriette Linnemann og Mable Rose.

Motiverne er fortrinsvis blomster og træer malet i olie på lærred og inspirationen hentes i og omkring Skagen

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Sponsorer:

spar_nord_small


cafe_staehr_logo_small


logo_vinsp


nordjyske_bank_small


Restaurant Empire