& Exlibrissamling

12. oktober til 14. december 2013

Aleksandra Hachuła bor i byen Mysłowice. Har afsluttet uddannelsen ved Universitet Silesia i Cieszyn, fakultete for kunst. Hun arbejder kreativt med området ’Sence and sensibility’ fordi hun har lyst til netop dette område, eller somme tider når hun keder sig. Hun læser gerne i fritiden, lukker øjnene og smiler til himlen.

Hun elsker: boligblokke, bøger, dele af aviser, uanede mængder af farve, melodier i hendes hoved, fotografier, eventyrillustrationer, venner. Elsker at vandre i kondisko i naturen. Også at holde hovedet oppe som Emily i Lucy Maud Montgomerys bog. Somme tider berører hendes næse skyerne og hun holder fødderne løftet 20 cm over brostenene.

hachula_4i1

 

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Sponsorer:

spar_nord_small


cafe_staehr_logo_small


logo_vinsp


nordjyske_bank_small


Restaurant Empire