& Exlibrissamling

18. august til 30. september 2012

Jaroslav Minář Grafiker, maler og skulptør. Født 1948 i Postrelmov, Tjekkiet.

Jaroslav Minář er medlem af det tjekkiske billedkunstnerforbund, Olomouc distrikt. Efter studentereksamen fra gymnasiet i Zabreh arbejde han for de tjekkiske jernbaner. Fra 1983 har han været ansat som kunstner i PRAMET Sumperk og siden 2002 har han virket som frit skabende grafiker, maler og skulptør.

Indenfor grafikken er det specielt lejlighedsgrafik i form af exlibris, mens han i den fri grafik og i maleriet udtrykker sig figurativ surrealistisk med overgang i det ekspressive. Mange af hans temaer er symbolske og poetiske.

Jaroslav Minář skaber også monumentale skulpturer i træ samt mindre arbejder i mange forskellige materialer.

jaroslav_minar

 

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Sponsorer:

spar_nord_small


cafe_staehr_logo_small


logo_vinsp


nordjyske_bank_small


Restaurant Empire