& Exlibrissamling

18. august til 30. september 2012

Andreas Raub er født 18. September 1967 i Münster. Studentereksamen i 1986, efterfulgt af en uddannelse som bogbinder. Fra 1990 til 1995 studerede han ved faghøjskolen Münster Design, bl.a. hos professorerne Marjan Vojska og Rolf Escher. Siden 1995 har han været kunstnerisk aktiv, først og fremmest med grafik og exlibris. Han har også skabt et antal større vægmalerier, f.eks. i kapellet på Borg Kabesbeck (Lüdinghausen).

Andreas Raub har siden 1995 skabt mere end 300 exlibris, først og fremmest som raderinger, ofte kombineret med akvatinte. Kunstnerens foretrukne motiver er arkitektur, oftest bygningsværker, kirker og by-panoramaer.

andreas_raub

 

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Sponsorer:

spar_nord_small


cafe_staehr_logo_small


logo_vinsp


nordjyske_bank_small


Restaurant Empire