& Exlibrissamling

16. juni til 12. august 2012

Marta Wartalska blev født 1989 i Częstochowa. Hun studerede ved Jacek Malczewski højskolen for bildende kunst, fakultet for smykkekunst og afsluttede med udmærkelse. Efterfølgende studerede hun ved Eugene Geppert Akademiet in Wrocław, afdeling for grafik.

I oktober 2007 deltog hun indenfor Leonardo da Vinci programmet i et tre ugers forløb for smykkekunst ved ’Goldschmiedeschule mit Uhrmacherschule’ i byen Pforzheim i Tyskland. 2010 deltog hun i ’animation workshops Phase 2010’, organiseret af Wrocławs ungdoms center. Endvidere studerer Marta Wartalska også ved Hochschule für bildende Künste Braunschweig, fakultet for kommunikationsdesign.

wartalska_hjemmeside

 

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Sponsorer:

spar_nord_small


cafe_staehr_logo_small


logo_vinsp


nordjyske_bank_small


Restaurant Empire