& Exlibrissamling

21. april til 10. juni 2012

Lene Sandvang er en eksperimenterende og nysgerrig billedkunstner. Hun arbejder fortrinsvist med maleri, akryl på lærred, papir, pap og brædder. Farverne går fra sort/hvid til pangfarverne flouriserende pink og gul. Og alt det der er midt imellem. Hun bruger maling i Rolls Royce udgaven, i studieudgaven, metalfarver fra farvehandleren, tusser, spray, blyanter, lak, tegninger og kaos-streger. Alt giver udtryk.

Lene Sandvang er meget inspireret af Street Art og har taget en del fotos af street Art i København, Berlin og andre steder. Kommunikationsformen, stregerne, motiverne, uforudsigeligehden og det levende kunstliv på gaden er en spændende kilde til hendes tegninger og malerier.

Hun søger at opløse motiverne og komme henimod en sanseoplevelse af liv og uforudsigelighed, vildskab og skønhed. Alt er tilladt – og det er faktisk meget………..

lene_sandvang_3i1

 

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Sponsorer:

spar_nord_small


cafe_staehr_logo_small


logo_vinsp


nordjyske_bank_small


Restaurant Empire