& Exlibrissamling

21. april til 10. juni 2012

Karina Kopcyńska-Janiszewska, født den 6. september 1967. I 1992 afsluttede hun sit biologistudium ved universitetet i Szczecin. Efterfølgende studier indenfor økologi, miljø og naturbeskyttelse, uddannelse og administration samt i 2008 yderligere et studium i kunsthistorie.

Temaerne i hendes arbejder er mest af flygtig art og skildrer de emotionelle tilstande af den menneskelige psyke.

Siden 2010 har hun skabt grafik og exlibris og har deltaget i udstillinger og konkurrencer i Polen og i udlandet. I 2010 vandt hun en pris i Italien, ’Concorso Internazionale IV Ex-Libris Sandro Botticelli 1510-2010’.

kopcynska-janiszewska

 

 

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Sponsorer:

spar_nord_small


cafe_staehr_logo_small


logo_vinsp


nordjyske_bank_small


Restaurant Empire