3. marts til 15. april 2012

Vello Vinn er født den 4. oktober 1939. Han studerede kunst ved Estonian Art Institut i Tallinn 1963-1968, og bor og arbejder i Tallinn med grafik og bogillustration. Vello Vinn er surrealist og er repræsenteret i en række fremtrædende kunstmuseer så som Tretjakov Gallery og Pushkin Museet i Moskva, Ludwig Museum Köln, Ljubljana Modern Art Museum, New Orleans Art Museum m.fl.

Han har i løbet af årene modtaget en række priser og udmærkelser for sin grafik og bogillustrationer, men også Grand Pris for sit exlibris på Vilnius Exlibris Biennale 1985. Fra 1966 og indtil i dag har han skabt 108 exlibris (raderinger både trykt i dybtryk og højtryk). De er alle trykt af kunstneren og meget sjældne. I 2009 blev der udgivet en bog med originale nytårskort, trykt i kun 12 eksemplarer og i 2012 to bøger med 12 originale Exlibris, ligeledes i et lille oplag.

Vello Vinnvinn