& Exlibrissamling

3. marts til 15. april 2012

Marcela Miranda er født i Buenos Aires, Argentina, den 10. juni 1956. Hun begyndte sine studier i tegning og maleri ved Miguel Caride og fik sin uddannelse ved den nationale skole for bildende kunst ’Prilidiano Pueyrredón’, hvor hun afsluttede som professor i tegning og maleri.

Ligeledes studerede hun radering i dens forskellige former ved Reina Kochashian og arbejdede med kreative opgaver i Studio Emilio Renart. Bagefter fortsatte hun uddannelsen i monotypi og litografi ved Eduado Levy i Osvaldo Jalil’ studio.

Yderligere fortsatte Marcela Miranda sin uddannelse indenfor raderingsteknikken hos Studio Carlos Demestre – og ved et efteruddannelsesseminar ’Ernesto de la Cárcova’ supplerede hun sin viden om nye teknikker og litografi hos Marcelo Malagamba og Julio Dötz.

Marcela Miranda bor og arbejder i Buenos Aires.

miranda

 

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Sponsorer:

spar_nord_small


cafe_staehr_logo_small


logo_vinsp


nordjyske_bank_small


Restaurant Empire