3. marts til 15. april 2012

Lisbeth Eugenie Christensen er født og opvokset i Vendsyssel og er nu bosat på Fyn, hvor hun deler atelier og hjem med sin kæreste keramisk skulptør Per Ahlmann. Hun er uddannet på Designskolen Kolding, Institut for Visuel Kommunikation i 1995.

Lisbeth Eugenie Christensen har modtaget indtil flere arbejdslegater fra Statens Kunstfond, som også har indkøbt værker af hende. Hun har inden for de sidste par år udført udsmykninger rundt om i landet, bl.a. er Foredragssalen på Hjørring Hovedbibliotek i Metropol udsmykket af kunstneren. Ligesom bl.a. Villum Fonden og Velux Fondens administrationsbygning i Søborg, Nykredits hovedkontor på Kalvebod Brygge, Udenrigsministeriet, Københavns Energi A/S, SimCorp A/S og senest Naturgas Fyn har indkøbt værker til permanente udsmykninger.

I indeværende år skal Lisbeth Eugenie Christensen afholde tre separatudstillinger, i januar på Ringsted Galleriet, til maj på Himmerlands Kunstmuseum og sidst på året på Rohde Contemporary i København.

På Frederikshavn Kunstmuseum vil Eugenie Christensen udstille en serie mindre værker, heriblandt flere papirarbejder og et par udvalgte malerier udført i perioden 2006 til 2011.

Lisbeth Eugenie Christensen3i1