& Exlibrissamling

14. januar til 26. februar 2012

Kunstnergruppen »IFART.DK«

Kirsten-Marie Korneliussen deltager både med collager af landskaber, opstillinger og portrætter samt 1 video. Måske bliver der også nogle få malerier.

Karen Marie Fredslund bidrager til udstillingen med skulpturer skabt af genbrugsmaterialer. Materialer som har mistet deres værdi og er genopstået i en ny form med en ny værdi. Bl.a. deltager ”Jeg er den danske malkeko”, som er en ko i naturlig størrelse, udført i plastik.

Jette Bækgaard arbejder både med maleri og grafik. En del af motiverne vil være café-billeder, bl.a. fra Paris, hvor hun har opholdt sig en del.

Thomas Jacobsen er maler og siger: ”Der er mere mellem himmel og jord end nogen andre steder”, så han vil i maleriets frie sprog fortælle om det liv, som mennesket er bærer af, der hvor der hele begynder.

Lisbeth Thingholm deltager med et udvalgt snapshot, fra en ferie i Italien, dissekeret ud i større eller mindre motivfragmenter der undersøges gennem tegninger med forskellige redskaber, materialer og formater. Derved opstår stor variation i udtryk og stemning.

ifart5i1

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Sponsorer:

spar_nord_small


cafe_staehr_logo_small


logo_vinsp


nordjyske_bank_small


Restaurant Empire