& Exlibrissamling

14. januar til 26. februar 2012

Født 1980 i Mogilev i Hviderusland. Grafiker. Bor og arbejder i Minsk (Hviderusland).

Eugenia siger om sit kunstneriske virke:

Min kunst er for mig en nødvendighed, sommetider den eneste mulighed for at udtrykke alt det, der er inden i mig, og hvor ord ikke er tilstrækkelige for at udtrykke det. Jeg tænker, at det er en lykke at have mulighed for at foretage sig ting i livet, som du kan li’ og at få den chance at gør det til dit job. Lykke er, ved hjælp af kunsten at finde sig selv og andre, som i deres ånd og fornemmelse for omverdenen står dig nær. Mine arbejder forestiller almindelige menneskelige forbindelser, tanker og følelser.

Og det er vigtigt, ikke at udtrykke dette gennem ord men gennem symboler, cifre og kodede detaljer. Hvis du ønsker de historier som fortælles indenfor den grafiske kunst, ikke skal være indlysende, og vil give betragteren en mulighed for at sanse den på sin egen måde, og hvis du vil skabe et billede, som kan læses som en historie, er det vigtigt, at undlade alt uvæsentligt og sætte detaljer på rette plads som ord i en bog.

Eugenia Timoshenko4i1

 

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Sponsorer:

spar_nord_small


cafe_staehr_logo_small


logo_vinsp


nordjyske_bank_small


Restaurant Empire