& Exlibrissamling

26. november 2011 til 8. januar 2012

Valerijonas Vytautas Jucys, født 18. december 1930 i Truikinai, Skuodas Distrikt, Litauen. Uddannelse 1957-1963 ved Vilnius Institut of Arts. Medlem af kunstnerforbundet i Litauen. Jucys er aktiv som bogdesigner, illustrator og exlibriskunstner og har indtil nu skabt flere end 700 exlibris og haft 17 soloudstillinger i bl.a. Vilnius, Lublin, Minsk, Panevèžys, Skuodas, Biržai, Telšiai, Plunge, Klaipèda, Šiauliai. Han har deltaget i 73 exlibris udstillinger i Japan, Australien, USA, Tyskland, Danmark, Polen, Ungarn, Frankig, Italien m.v.

V.V. Jucys har modtaget en række priser og udmærkelser, bl.a. i Vilnius Universitets konkurrence, Vilnius Exlibris Biennale, Katowice, Gliwice og Utena.

Valerijonas Vytautas Jucys4i1

 

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Sponsorer:

spar_nord_small


cafe_staehr_logo_small


logo_vinsp


nordjyske_bank_small


Restaurant Empire