& Exlibrissamling

26. november 2011 til 8. januar 2012

Małgorzata Wyka. Født i byen Krzeszowice, Polen. Wyka studerede ved Akademie der Bildenden Künste, fakultet for maleri og grafik og afsluttede med diplom for gravure hos professor Mieczylaw Wejman (1965), og for grafiske kunstbøger hos professor Witold Chomicz. Hun underviser ved akademiet i grafisk design og illustration.

Małgorzata Wyka beskæftiger sig med grafik, maleri, tegning og fotografi og har indtil nu haft ca. 10 soloudstillinger i Polen – Krakau, Warszawa, Zakopane, Gliwice og Czestochowa samt udstillinger i Frankrig, Tyskland og Holland, og har modtaget en række priser og udmærkelser.

hjemmeside_exl-007

 

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Sponsorer:

spar_nord_small


cafe_staehr_logo_small


logo_vinsp


nordjyske_bank_small


Restaurant Empire