& Exlibrissamling

20. august 2011

Efter en særdeles vellykket afslutning på Adi Holzer udstillingen, der havde godt 3000 besøgende, åbnede museet lørdag den 20. august dørene for en ny og spændende dobbeltudstilling.

Kunstnergruppen ’FuFo’s’ fire medlemmer, Carsten Frank, Lars Bang, Jørgen Steinicke og Sigrun Gunnarsdottir samt tidligere medlem Bjørn Eriksen, fylder museet med spændende tolkninger af klassiske værker under titlen ’To mennesker mødes’ – og på gallerigangen viser Anne Grefstad og Rune Elgaard Mortensen (frederikshavnerslægt) en række fælles arbejder under titlen ’Dobbeltblik’. Ferniseringen blev åbnet af kunsthistorikeren Leo Tandrup med en tale, der tryllebandt de næsten 200 gæster.

succes3i1

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Sponsorer:

spar_nord_small


cafe_staehr_logo_small


logo_vinsp


nordjyske_bank_small


Restaurant Empire