& Exlibrissamling

8. oktober til 20. november 2011

Kunstnergruppen »Som Vinden Blæser«

Bristepunkt er et splitsekund – et hul i tiden. Bristepunkt skaber forandring. Der er før og efter. ”Før” er på vejen og ”efter” er alting anderledes. Selvom bristepunkt er skuffende kort, var manglen på bristepunkt værre. – Bristepunkt er, når noget er nok, når noget er mere end nok, når noget ikke er nok, og når noget skal være nok.

Som Vinden Blæser har siden 2008 udstillet i et fagligt og gensidigt inspirerende fællesskab.

Gruppen består af 6 kunstnere med meget individuelle kunstneriske udtryk. Tematiserede udstillinger er gruppens kendetegn. Trods – eller måske på grund af – forskellige tilgange til temaet og forskellige medier, bliver indtrykket af deres udstillinger helhed og en mangefacetteret behandling af emnet.

Der arbejdes både i den klassiske og nyere tradition og gruppen spænder over ekspressive udtryk, koloristiske og poetiske skildringer, intense og nærværende figurbeskrivelser til fabulerende fortællinger.

Det kunstneriske samarbejde og fællesskab virker udviklende og igangsættende på gruppens medlemmer.

Gruppen består af Kirsten Bak Andersen, Gitte Klokker, Lene Abildgaard Knudsen, Mariane R. Majgaard, Johanne Randen og Ane Wöhlk.

Bristepunkt2i1

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Sponsorer:

spar_nord_small


cafe_staehr_logo_small


logo_vinsp


nordjyske_bank_small


Restaurant Empire