12. august 2011

Adi Holzer kunne desværre ikke deltage i ferniseringen af udstillingen på Frederikshavn Kunstmuseum, men det lykkedes at lave en aftale om, at han besøget udstillingen fredag den 12. august.

Der var overvældende interesse for Adi Holzer-udstillingen og “Afterferniseringen” på Frederikshavn Kunstmuseum.

Knap 3000 – deriblandt mange turister – har besøgt udstillingen “Tro og Gøgl” i anledning af Adi Holzers 75 års fødselsdag.

Den helt specielle “After-fernisering” om fredagen tiltrak knap 200 besøgende, der havde lejlighed til at træffe kunstneren personligt og oplevede Adi Holzers særdeles medrivende beskrivelse af sine arbejder igennem 50 år.

Mange benyttede også lejligheden til at få signeret bøger af Adi Holzer som specielt var udgivet i forbindelse med udstillingen. Flere kunstforeninger har ligeledes lagt deres vej forbi.

Endnu en succesfuld udstilling på museet.

Adi-Holzer