& Exlibrissamling

1. juni til 31. august 2011 på Borgertorvet på Frederikshavn Rådhus.

I samarbejde med Frederikshavn Kommune vises Vibeke Nørgaard Rønsbo’s installation Bag-Age på Borgertorvet på Frederikshavn Rådhus.

I ’Bag-age’- værket er kunstneren optaget af sporene af levet liv. Hvor kufferterne gennem forvandlingen til beton-kufferter både peger tilbage til tidligere generationers liv, – den personlige bagage/ ballast, – og samtid åbner for mere almene tanker om, hvad vi dog bærer rundt på?, hvor vi er på vej hen? – omskiftelighed, eller rejsen, som en tidslomme, – et tidsafsnit.

Hvad tasken rummer, forbliver dog en hemmelighed, – en åbenhed man selv må tænke ind i værket. I samspil med securitybillederne skabes en tidsmæssig spænding til de elektroniske spor af menneskers færden, hvor den digitale teknologi i dag formår at bryde tasken skjold og åbne for en helt ny form for voyeurisme.

Vibeke-Nørgaard-Rønsbo

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Sponsorer:

spar_nord_small


cafe_staehr_logo_small


logo_vinsp


nordjyske_bank_small


Restaurant Empire