& Exlibrissamling

26. februar til 10. april 2011

Assisterende professor Dr. Yunus Güneş blev født i 1950. Han studerede og underviste ved ’Istanbul Institut for kunstnerisk uddannelse’ og dimitterede ved Marmara Universitetet. Efter 25 års undervisning og kunstnerisk aktivitet trak han sig tilbage fra fakultetet for bildende kunst (Atatürk Faculty of Education) ved Marmara Universitet med titel af assisterende professor og begyndte som frit skabende kunstner.

Indtil nu har han haft 10 separatudstillinger og deltaget i mange gruppeudstillinger. Ligeledes har han modtaget 3 internationale priser indenfor exlibrisområdet. Han virker fortsat i Istanbul og Izmit og arbejder som assisterende professor Dr. ved Isik Universitetet, fakultet for bildende kunst, i Istanbul.

4i1

 

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Sponsorer:

spar_nord_small


cafe_staehr_logo_small


logo_vinsp


nordjyske_bank_small


Restaurant Empire