& Exlibrissamling

26. februar til 10. april 2011

Nurgül Arikan er uddannet ved det grafiske fakultet på Cukuova Universitet i 1991, efterfulgt af studier ved Marmara Universitet, afsluttet i 1995 med ’Master Degree in Graphics of Advertising’. Herefter yderligere uddannelse indenfor ’Public Relations’ ved fakultetet for kommunikation på Anadolu Universitet.

Efter endt studium fik hun ansættelse ved Eczacibasi Pharmaceuticals Group og samtidigt har hun, siden studietiden, arbejde som grafisk designer for Ecczabibasi-Baxter Healthcare Joint Venture. Nurgül har forsket i ’kreativitet hos børn i alderen 4-12 år’ og gennemført en række workshops.

I de senere år har Nurgül fået stigende interesse for exlibris og er i dag bestyrelsesmedlem i Istanbul Exlibris Selskab. Hun har deltaget i mange internationale udstillinger og vundet en række priser.

_2263467 3i1

I dag arbejder Nurgül som lektor ved det grafiske fakultet på Isik Universitet i Maslak, Istanbul.

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Sponsorer:

spar_nord_small


cafe_staehr_logo_small


logo_vinsp


nordjyske_bank_small


Restaurant Empire