& Exlibrissamling

27. november 2010 til 2. januar 2011

Når Anita Thomhave Simonsen laver papirskåle bruger hun håndlavet papir. Papir som hun enten støber selv eller køber.

Når Anita bruger sit eget håndlavede papir, er det ofte papir, som indeholder forskellige plantematerialer f. eks. planterødder.

Anita Thomhave Simonsens skåle bliver bygget op af papir i en lag-på-lag proces og derefter bliver de bearbejdet med forskellige overfladebehandlinger, hvor hun bl.a. maler på dem, indfarver papiret m.m.

”Jeg lægger vægt på at eksperimentere med forskellige materialer og opnå en vis variation i skålenes udtryk. Mine skåle har et overvejende organisk udtryk og jeg bliver inspireret af mønstre og motiver fra naturen bl.a. bladformer, åkander, grenstrukturer m.m.”

thomhave_3i1

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Sponsorer:

spar_nord_small


cafe_staehr_logo_small


logo_vinsp


nordjyske_bank_small


Restaurant Empire