9. oktober til 21. november 2010

Bettina Winkelmann er uddannet på kunstakademi i Kassel,Tyskland og på Århus Kunstakademi.

De sidste 20 år har hun udstillet i blandt andet Japan, Ítalien, Schweiz, Grækenland, Holland, Tyskland og Danmark i gallerier, museer og kunstbygninger.

Bettina Winkelmann har lavet udsmykninger til både firmaer, institutioner og kirker.

Mange legatophold i for eksempel Berlin, Rom, Athen, Paris og Damaskus har bibragt Bettina Winkelmann ny inspiration, som hun efterfølgende har omsat til nye billeder.

I de nyeste malerier er det fortrinsvis Damaskus, der har sat sine spor. Men som i alle malerier fra Bettina Winkelmann’s hånd er hvert lag af billederne opbygget af indtryk fra forskellige kulturer, religioner og oplevelser. For Bettina Winkelmann er det vigtigt at hvert billede – lige meget hvad udgangspunktet er – ender med at være som et stykke musik, der lever sit eget liv, men som har en indre ro man aldrig bliver færdig med at opleve på ny.

winkelmann_3i1