& Exlibrissamling

21. august til 3. oktober 2010

Per Knupperts male-karriere startede i 1980, hvor hans første separat-udstilling blev holdt i Odense. Siden har han udstillet ca. 150 gange i Danmark og 5 gange i Italien. I dag maler han på fuld tid, sideløbende med malekurser, foredrag og kunstkritisk journalistik.

Per Knupperts inspiration og motivvalg er hentet i Italien, hvor han sammenlagt har opholdt sig 3-4 år, ved 25 rejser, og fra den franske litteratur. Italien og Frankrig er således helt centrale for ham …. det italienske bygningsværk, hvælvingen, historien, de brændte farver og den franske eksistentialistiske tradition.

Per Knuppert arbejder i olie, grafit og bly, med indlagte rids, ofte på specialpapir fra Holland eller kraftig releasepapir.

3i1 (1)

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Sponsorer:

spar_nord_small


cafe_staehr_logo_small


logo_vinsp


nordjyske_bank_small


Restaurant Empire