& Exlibrissamling

21. august til 3. oktober 2010

Josef Werner blev født i 1945 i Graslitz / Erzgebirge. Fra 1970 til 1975 studerede han i München på Kunstakademiet hos professor K.F. Dahmen og har siden da virket som maler, grafiker og billedhugger. Han bor og arbejder i byen Prien ved Chiemsee. Allerede i studietiden viste han særlig interesse for de muligheder, der ligger i raderingens grafiske metode. Her opnår han tilsyneladende, uden store anstrengelser men med stor perfektion, at skabe en symbiose mellem realitet og fantasi.

Josef Werners kunst fører os ind i en verden af poesi, hvor der endnu findes plads til at drømme. I en tankeverden, som gennem sit fortællende udsagn formidler en både humoristisk og kritisk budskab. Hans arbejder er aldrig kun en illustration af virkeligheden. Han søger altid efter harmoni og skønhed bag fornuftens horisont og hans billeder har deres egen realitet, som kun følger maleriets love.

3i1

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Sponsorer:

spar_nord_small


cafe_staehr_logo_small


logo_vinsp


nordjyske_bank_small


Restaurant Empire